MoonBikes


MoonBikes snowbike är utvecklad för ett nytt sätt att uppleva våra vinterlandskap. Den avger inte några avgaser eller motorljud. 


Fokus på enkelhet i att äga, hantera och köra ger både privatpersoner och företag möljighet att snabbt stretcha gränserna för just sin verksamhet.


En flexibel batterilåda tillåter enkel- eller dubbelbatteri beroende på just dina behov. Detta ger två nivåer av batterikapacitet - 2.5 kWh eller 5 kWh - vilket ger dig möjlighet att välja det som passar dina behov. 


Naturligtvis kan du ladda dina batterier direkt i din snowbike eller ta ut dem och ladda separat. Laddtiden är ner till 3 timmar med fast charger.


För att skydda batterikapaciteten kommer din snowbike med en förvärmd batteribox som skyddar dina batterier kyla ner till -25 grader Celsius. 


Den lätta konstruktionen, de kraftiga batterierna och de effektiva motorerna ger upp till 3 timmars körglädje, en topphastighet på 42 km/h och möjlighet att hantera både lössnö och branter.


MoonBike har en enkel och robust design som värnar körupplevelse och hållbarhet oavsett om du är nybörjare eller proffs. Den ska hålla för dina äventyr - punkt.


Så oavsett ifall du är en glad entusiast eller livnär dig på naturupplevelser, kan Moonbikes ge dig nya möjligheter att utveckla din passion.