UBCO 2x2 ADV


UBCO utitily bikes är designade och utvecklade för tuffa och varierande förhållanden. Generation 5 har tagit utvecklingen till en ny nivå vad gäller prestanda, flexibilitet och uthållighet. Oavsett ifall du använder den på eller utanför vanliga vägar tar UBCO Gen5 2x2 dig dit du vill.


Enkel och robust design tillsammans med tvåhjulsdrift och mycket effektiv batterilösning gör UBCO Gen5 till kanske världens tuffaste och smartaste val.


Den passar lika bra för vardagspendlaren som för lant- och skogsbrukaren eller äventyraren som vill kunna njuta av naturens ljud istället för motorljud.


Koppla upp din UBCO 2x2 mot tillhörande app så får du full koll på ditt fordon eller fordonsflotta. Där ser du en dashboard med motor- och batteridiagnostik, mm. Du kan även göra vissa inställningar som anpassar capacitet och köregenskaper.


Modellen 2x2 ADV har två nivåer av batterikapacitet - 2.1 kWh eller 3.1 kWh - vilket ger dig möjlighet att välja det som passar dina behov. 


Den effektiva 2-hjulsdriften ger dig en oerhörd prestanda, med bättre acceleration och fäste även under hala och branta förhållanden. 


Den lätta konstruktionen, de kraftiga batterierna och de effektiva motorerna ger upp till 120+ km i räckvidd. Full uppladdning på 4-8 timmar beroende på kapacitet och laddningsutrustning. 


2x2 ADV är utvecklad för att klara av de tuffaste omgivningar utan att göra avkall på körkänsla, komfort och körglädje. 


Smart placering av fästen gör det möjligt att enkelt specialanpassa din 2x2 så att du får med det det du behöver.