VÄSTGÅRD GAME FAIR 2024

NU HAR DET BLIVIT DAGS FÖR ETT KÄRT ÅTERBESÖK I KALL, VÄSTJÄMTLAND. 26-28 JULI FINNS VI PÅ PLATS PÅ ÅRETS UPPLAGA AV VÄSTGÅRD GAME FAIR.
NI HITTAR OSS INTILL VÅRA VÄNNER TAKTÄLTARNA.
HOS OSS KOMMER NI KUNNA PROVKÖRA UBCO 2X2 OCH EXOQUAD.
NYTT FÖR DETTA ÅRET, FÖRUTOM EXOQUAD, ÄR ATT VI ÄVEN HAR MED OSS FANTASTISKA PRODUKTER FRÅN VÅR SENASTE PARTNER – DOMETIC.
VARMT VÄLKOMNA!

OVERLAND ADVENTURE
EXPO 2024

DEN 24-26 MAJ ÄR DET DAGS FÖR ÅRETS UPPLAGA AV OAE – OVERLAND ADVENTURE EXPO. I ÅR HÅLLER EXPON TILL VID SKYTTEHOLM PÅ EKERÖ UTANFÖR STOCKHOLM. DET BLIR EN HELG FYLLD AV UPPLEVELSER FÖR DIG SOM GILLAT OVERLANDING, OUTDOORLIV, VANLIFE OCH ÄVENTYR. VI FINNS PÅ PLATS MED BÅDE UBCO OCH EXOQUAD OCH DET KOMMER SÅ KLART FINNAS MÖJLIGHET ATT PROVKÖRA. BILJETTER OCH INFO OM OAE HITTAR DU PÅ OVERLANDADVENTUREEXPO.COM

VARMT VÄLKOMNA!

EXOQUAD HOS FRITIDSBANKEN

VI PÅ NORTHERN TRACKS TYCKER ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SKA KUNNA TA SIG UT I NATUREN, SÅ ISTÄLLET FÖR ATT VÅR EXOQUAD SKA STÅ I ETT GARAGE NÄR VI INTE ANVÄNDER DEN, SÅ HAR VI HELT ENKELT LÅNAT UT DEN TILL FRITIDSBANKEN ÖSTERSUND SÅ ATT DE SOM HAR BEHOV AV DEN KAN LÅNA DEN.

DEN FINNS REDAN NU ATT BOKA VIA FRITIDSBANKEN ÖSTERSUND
MER INFORMATION KRING BOKNINGAR OCH LÅNEVILLKOR GES AV FRITIDSBANKEN ÖSTERSUND.

SVERIGES FÖRSTA EXOQUAD

SEDAN SLUTET AV FÖRRA ÅRET ÄR NORTHERN TRACKS SVENSK DISTRUBITÖR FÖR EXOTEK OCH DERAS FANTASTISKA EXOQUAD. VI HÖLL VÅR FÖRSTA DEMO I UPPSALA STRAX INNAN JUL, OCH FICK INTE MINDRE ÄN TVÅ BESTÄLLNINGAR EFTERÅT. FÖR ETT PAR VECKOR SEDAN FICK VI NÖJET ATT LEVERERA SVERIGES FÖRSTA EXOQUAD OCH VI SER MED GLÄDJE FRAM EMOT NUMMER TVÅ SOM SKA LEVERERAS OM NÅGRA VECKOR. 

MC MÄSSAN
2024

SISTA HELGEN I JANUARI VAR DET ÅTERIGEN DAGS FÖR MC MÄSSAN. DET VAR FÖRSTA GÅNGEN SEDAN 2020 SOM MÄSSAN KÖRDES, OCH DENNA GÅNGEN HÖLLS DEN PÅ STOCKHOLMSMÄSSAN I ÄLVSJÖ. VI FANNS PÅ PLATS MED VÅRA VÄNNER FRÅN UBCO. VI VISADE UPP UBCO 2X2 ADVENTURE OCH 2X2 ADVENTURE SPECIAL EDITION, OCH DET FANNS ÄVEN MÖJLIGHET ATT PROVKÖRA VÅRA HOJAR INNE I MÄSSHALLEN. DET BLEV EN LYCKAD MÄSSA MED FÖRSÄLJNING PÅ PLATS OCH ETT STORT INTRESSE FRÅN BÅDE BESÖKARE OCH HANDLARE SOM VAR PÅ PLATS PÅ MÄSSAN.